+31 (0)70 3200 565 info@mullereilbracht.com

OVER ONS

Alle intellectueel eigendom specialismen onder 1 dak

Al meer dan 40 jaar is juridisch adviesbureau Muller & Eilbracht het adres voor zaken die te maken hebben met het intellectueel eigendom. Van auteursrecht, octrooien, merkbescherming, modelregistratie tot het bestrijden van oneerlijke concurrentie. Onze dagelijkse missie? Merken, technische werkwijzen en producten van onze klanten succesvol beschermen. Dat doen we met een open blik, eerlijk en effectief.

WAAROM MULLER & EILBRACHT

40+ jaar vakmanschap in IE recht

In ruim 40 jaar hebben we zeer gedegen ervaring in het IE recht opgedaan waarvan u profiteert. Op nationaal- en internationaal niveau.

Verstand van juridische zaken

Bij Muller & Eilbracht werkt u samen met juridisch specialisten, merk- en octrooigemachtigden met verstand van zaken als het om intellectueel eigendom gaat.

Wetboek is geen uitgangspunt

We gaan voor praktische probleemoplossingen. Niet het wetboek is het uitgangspunt, maar de situatie en de wensen van u als klant. Van daaruit zoeken wij naar een – niet noodzakelijk juridische – oplossing die we toetsen aan de wet.

Van internationaal naar lokaal

De wereld is onze playground. Als juridisch specialisten werken we zowel nationaal als internationaal. Internationale vraagstukken vertalen we moeiteloos naar lokale oplossingen.

Voor startup en multinational

Van innovatieve startup tot gevestigde multinational. Iedereen die te maken krijgt met het intellectueel eigendomsrecht staan wij met de beste raad en daad bij.

Duurzame klantrelaties

Soms zijn we de troubleshooter en springen we snel bij in een lopende zaak. Veel vaker zijn we langdurig betrokken bij klanten en merken. Investeren in duurzame relaties zien we als onmisbare pijler voor uw, en daarmee, ons succes.